The Tomorrow People Hungary
SOROZAT EPIZÓDOK HÍREK SZEREPLŐK SZÍNÉSZEK
Holnap Emberei


Az emberi evolúció új szintre lépett,
egy  olyan generációval, amely  paranormális képességekkel született. Különleges erőket birtokolnak, mint például a teleportálás, a telekinézis vagy a telepátiás képességek. Ők az úgynevezett
Holnap Emberei - A kiválasztottak. A megjelent genetikailag fejlett fajra, az Ultrának nevezett tudósokból álló szervezet vadászik. Az Ultra úgy látja, hogy a Holnap Emberei fenyegetést jelentenek az emberiségre nézve. Így kezdetét veszi az árnyékháború a Holnap Emberei és az Ultra között.

Stephen élete hirtelen megváltozik és egy árnyékháború kellős közepén találja magát. Kettősügynökként próbál segíteni fajtársainak, miközben az Ultrának dolgozik, hogy családját biztonságban tudja. Mivel Stephen képtelen hátatfordítani az emberiségnek vagy a Holnap Embereinek, így saját tervet eszel ki, amelyet
követve olyan titkokat fedhet fel, amelyek
mindent megváltoztathatnak...


Vajon képes lesz a két faj békében élni, vagy az egyik eltűnik a  Föd színéről?

 
Társalgó

Ne Spoilerezz! Ne Hirdess! 

 
Oldal Infók
Szerkesztő: Satanka
Téma: The Tomorrow People
Nyitás: 2013/10/30
Felbontás: 1024x768
Böngésző: Google Chrome, Mozzila
Design: 3.0 TTP - saját
Tárhely: G-Portál
Elérhetőség: @
  online látogató

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sorozat

Tartalom

A történet, egy csapat fiatalról szól, akik az emberi evolúció következő szintjét képviselik a világ minden tájáról. Különleges erőket birtokolnak, mint a teleportálás, telekinézis vagy telepátiás képességek. Ők, az úgynevezett Holnap emberei, akik együttes erővel veszik fel a harcot a gonosz ellen.

Holnap EmbereiHolnap Emberei: A csoport melynek tagjai különleges képességekkel rendelkeznek.
Fő vezetőjük: Jack Jameson 
Jelenlegi vezetőjük: John Young
Képességeik: 3T. Teleportálás, Telenkinézis, Telepátia.
Eredetük oka: Egy genetikai mutáció, amely serdülőkorig lappang. A képességek kitörése után az illető már nem ember (Homo Sapiens), hanem Homo Superior. ;)
Bázis: A csoport rejtve él Manhattan alatt 30 méterrel, egy elhagyatott metró állomáson.
Csapat: Létszám változó! Jelengleg mindössze 15 fő csatlakozott hozzájuk. Azonban a világon több százan vagy ezren lehetnek még.
Hátrány:  Nem tudnak, egyszerűen képtelenek ölni, gyilkolni. (Kivéve Annex Projekt)
Árnyék háború: Holnap Emberei és az Ultra között.

UltraUltra: A kormány. Céljuk a Holnap Embereinek semlegesítése, kiiktatása.
Fő vezetőjük: Az alapítók.
Vezetőjük: Dr. Jedikiah Price
Ügynökei: Szintén képességekkel rendelkező emberek. Kényszerítik őket, hogy saját "fajuk" ellen harcoljanak, segítsenek elkapni, kiitatni őket.
Kezdetben: Az Ultra célja, a képességekkel rendelkező emberek megvédése volt, hogy később felhasználják őket az emberiség megvédésének érdekében.
Mostani Céljuk: Holnap Ebereinek semlegesítése. (kísérletezés)
Bázis: Manhattan egyik épülete. Igen felszerelt, az épületben a Holnap Emberei nem tudják használni képeségeiket.
Árnyék háború: Holnap Emberei és az Ultra között.

Annex ProjektProjekt:
Ultra által létesített program.
Vezetője: Dr. Jedikiah Price
Lényege: Néhány kiválaszott Holnap Embere vett részt a programban, köztük John is. A projekt lényege, hogy a képességekkel rendelkező emberek genetikáját megváltoztatják, konkrétan megtörik, hogy képesek legyenek a gyilkolásra.
Következmény: A program nem mindig járt sikerrel, így többen belehaltak. Azonban a béta teszt sikerrel járt. John és egyik társa túlélték, mindketten képesek a gyilkolásra. 

Thanatos Kísérlet


Projekt:
Veszélyes kísérletek
Vezetője: Professor Aldus Circk (Dr. Halál Hence Thanatos) és Jack Jameson
Előzmény: Princeton-on ismerték meg egymást, ahol  Jack felfedte képességeit Aldus előtt. Mindeközben megalakult az Ultra, melynek célja ekkor, a képességekkel rendelkező emberek megvédése volt, hogy később felhasználják őket az emberiség megvédésének érdekében.
Elmélet: Ha teleportáció közben állítjuk meg az időt, az indulás és az érkezés közti időben, az utazó egy idő nélküli helyre kerül, az úgynevezett pokol tornácára. Ez azonban nem kivitelezhető.
Valóság: Akkor lehet a pokol tornácára eljutni, hogy ha az illető, a halál pillanatában megállítja az időt, így az élet és a halál közti állapotba kerül.
Eredmény: Jacknak és később Stephennek sikerült eddig...
3 T

3T: A Holnap Embereinek képességei: Teleportáció, Telekinézis, Telepátia.
Teleportálás: A teleportáció művelete anyag, energia és információ átvitele két térbeli ponthalmaz között valamilyen sugárzás használatával, a tárgyak szokásos mozgásának sebességét jelentősen meghaladó módon.
Telekinézis: A telekinézis vagy pszichokinézis anyagrészecskék, illetve testek mozgatását jelenti fizikai érintkezés és az ismert fizikai hatások alkalmazása nélkül.
Telepátia: Az a folyamat, melynél fogva egy egyén gondolatait vagy érzéseit egy másik egyénre képes átvinni anélkül, hogy a két személy egymással bárminemű, az érzékszervek által létesített összeköttetésben lenne

Tim


Faj: Mesterséges intelligencia. (számítógép)
Csoport: Holnap Emberei mesterséges intelligenciája.
Feladat: Segít a holnap embereinek.  Pl. Cél személy megtalálása, nyomon követése stb.
Sorozat Információk

Rendező: Guy Norman Bee, Rob Bailey, Nick Copus, Danny Cannon
Forgatókönyvíró: Greg Berlanti, Julie Plec, Leigh Dana Jackson, Jeff Rake, Micah Schraft
Zeneszerző: David E. Russo
Operatőr: Dermott Downs, David Moxness
Producer: Peter Schindler
Vágó: Tirsa Hackshaw, Mark C. Baldwin

    Megjelenés éve: 2013            Műfaj: Dráma/Sci-Fi              Csatorna: CW
            Nyelv: angol                            Hang: Dolby Digital               Szín: színes

 
Ismertető


Már párszor kitettem az oldalra ezt a petíciót, amely egyre népszerűbb és egyre többen iratkoznak fel rá. A petíció célja, hogy bojkottálja a CW akaratát, az az adjanak még egy esélyt a TTP-nek és készüljön a 2. évad.
A petícióra, jobb oldalt lehet  feliratkozni!
Mentsük meg sorozatunkat! 
Igaz kevés rá már az esély, de hajrá!

IRATKOZZATOK FEL!

A petíciót  ezen a linken éritek el: PETÍCIÓ

 
Hivatalos Oldalak

  http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564220_09264.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564220_02754.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564219_03104.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564219_07444.jpg  

 
Epizódok

http://thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1397147455_09409.jpg
1x22 Son of Man - Season Finale
2014/05/05
Online megtekintés:  DIVIXSTREAM 
Epizód (letöltés): ANGOL SZINK.
Felirat (letöltés):  ANGOL, MAGYAR
http://thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1397147455_09409.jpg
1x21 A Sort of Homecoming
2014/03/31
Online megtekintés: VIDEO.TT
Epizód (letöltés): ANGOL SZINK.
Felirat (letöltés):  ANGOL, MAGYAR

 
Társoldalak

     
   
 


http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392558210_07227.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392558210_07227.jpg http://thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1399200723_05651.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392558210_07227.jpg
   BETELT! -  Hely: 25 / 25 -  BETELT!
Szünetel: X, X, X, X

 
Látogatók
Indulás: 2013-10-19
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!