The Tomorrow People Hungary
SOROZAT EPIZÓDOK HÍREK SZEREPLŐK SZÍNÉSZEK
Holnap Emberei


Az emberi evolúció új szintre lépett,
egy  olyan generációval, amely  paranormális képességekkel született. Különleges erőket birtokolnak, mint például a teleportálás, a telekinézis vagy a telepátiás képességek. Ők az úgynevezett
Holnap Emberei - A kiválasztottak. A megjelent genetikailag fejlett fajra, az Ultrának nevezett tudósokból álló szervezet vadászik. Az Ultra úgy látja, hogy a Holnap Emberei fenyegetést jelentenek az emberiségre nézve. Így kezdetét veszi az árnyékháború a Holnap Emberei és az Ultra között.

Stephen élete hirtelen megváltozik és egy árnyékháború kellős közepén találja magát. Kettősügynökként próbál segíteni fajtársainak, miközben az Ultrának dolgozik, hogy családját biztonságban tudja. Mivel Stephen képtelen hátatfordítani az emberiségnek vagy a Holnap Embereinek, így saját tervet eszel ki, amelyet
követve olyan titkokat fedhet fel, amelyek
mindent megváltoztathatnak...


Vajon képes lesz a két faj békében élni, vagy az egyik eltűnik a  Föd színéről?

 
Társalgó

Ne Spoilerezz! Ne Hirdess! 

 
Oldal Infók
Szerkesztő: Satanka
Téma: The Tomorrow People
Nyitás: 2013/10/30
Felbontás: 1024x768
Böngésző: Google Chrome, Mozzila
Design: 3.0 TTP - saját
Tárhely: G-Portál
Elérhetőség: @
  online látogató

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szereplők

Stephen Jameson

Név: Stephen James.
Képesség: Teleportálás, Telekinézis, Telepátia
Erő: Hamar bizonyítja tehetségét, és hogy képességeinek hatalmas ereje van. Társai döbbenetére még az időt is képes befolyásolni.
Család: Anyjával és öccsével él. Apja kiskorában elhagyta, ő is a Holnap Embereinek tagja (volt).
Holnap Emberei: A csoport tagja, segít a hozzájuk hasonló "emberek" megmentésében.
Ultra: Az ellenséggel szövetkezik, hogy családját biztonságban tudja. Nagybátyja alkalmazottja lesz, aki  arra kéri, hogy segítsen elkapni a hozzá hasonló képességgel rendelkező "embereket".
Célja: Apja megtalálása, aki rejtélyes módon eltűnt.

Cara Coburn

Név: Cara
Képesség: Teleportálás, Telekinézis, Telepátia
Erő: Igen erős a telepátiás képessége, rendszerint ezzel segít a többieknek.
Család: "Emberi" életében hallássérült volt. Egy srác bántalmazni akarta, de Cara első kitörése végzett vele, nem szándékosan megölte. A börtönből új képességeinek köszönhetően megszökött, hallását vissza nyerte. Apja kitagadta, így hugától el kellett válnia.
Holnap emberei: A csoport tagja, segít a hozzájuk hasonló "emberek" megmentésében, valamint Stephennek is folyton ő segít.
Ultra:  Egyszer már elkapták, de Stephen megmentette.
Célja: A hozzá hasonlók megmentése.

John Young

Név: John Young
Képesség: Teleportálás, Telekinézis, Telepátia
Erő: 3T-s képességeit igen nagy tehetséggel használja. Képes a gyilkolásra.
Család: Vérszerinti családja ismeretlen. Nevelő apjával és testvéreivel élt. Elég fiatal korában kezdte el használni képességeit. Jedikiah mentette meg nevelőapja terrorától, s vette szárnyai alá.
Holnap emberei: A csoport vezetője, segít a hozzájuk hasonló "emberek" megmentésében.
Ultra: Jedikiah mentette meg gyerekkorában. Így került az Ultra Annex programjába, melynek céja, hogy a képességekkel rendelkező emberek genetikáját módosítva, képesek legyenek a gyilkolásra. John azon szerencsések közé tartozik, akik túlélték a béta tesztjét a programnak, s megszöktek. Jedikiah legfőképpen ezért vadászik Johnra.
Célja: A hozzá hasonlók megmentése.

Russel

Név: Russel
Képesség: Teleportálás, Telekinézis, Telepátia
Erő: Ügyesen, de felelőtlenül, szórakozásból használja képességeit.
Család: Fiatal korában tehetséges zongorista volt, de sajnos édesapja erőltette rá a dolgot. Később piszkos ügyekbe keveredett. Majd kitörése után megszökött otthonról és saját útját kezdte járni. Így találkozott a Holnap Embereivel. Édesanyját, apja temetésén látja viszont, ahol újra zongorázni fog, apja tiszteletére... 
Holnap emberei: A csoport tagja, segít a hozzájuk hasonló "emberek" megmentésében.
Ultra: Még nem kapták el.
Célja: A hozzá hasonlók megmentése.

 
Ismertető


Már párszor kitettem az oldalra ezt a petíciót, amely egyre népszerűbb és egyre többen iratkoznak fel rá. A petíció célja, hogy bojkottálja a CW akaratát, az az adjanak még egy esélyt a TTP-nek és készüljön a 2. évad.
A petícióra, jobb oldalt lehet  feliratkozni!
Mentsük meg sorozatunkat! 
Igaz kevés rá már az esély, de hajrá!

IRATKOZZATOK FEL!

A petíciót  ezen a linken éritek el: PETÍCIÓ

 
Hivatalos Oldalak

  http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564220_09264.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564220_02754.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564219_03104.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392564219_07444.jpg  

 
Epizódok

http://thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1397147455_09409.jpg
1x22 Son of Man - Season Finale
2014/05/05
Online megtekintés:  DIVIXSTREAM 
Epizód (letöltés): ANGOL SZINK.
Felirat (letöltés):  ANGOL, MAGYAR
http://thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1397147455_09409.jpg
1x21 A Sort of Homecoming
2014/03/31
Online megtekintés: VIDEO.TT
Epizód (letöltés): ANGOL SZINK.
Felirat (letöltés):  ANGOL, MAGYAR

 
Társoldalak

     
   
 


http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392558210_07227.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392558210_07227.jpg http://thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1399200723_05651.jpg http://www.thetomorrowpeople.gportal.hu/portal/thetomorrowpeople/upload/746039_1392558210_07227.jpg
   BETELT! -  Hely: 25 / 25 -  BETELT!
Szünetel: X, X, X, X

 
Látogatók
Indulás: 2013-10-19
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!